Incompanytraining te Bergschenhoek

In november 2016 is door Fred de Lede een incompanytraining verzorgd bij Piguillet & Zn te Bergschenhoek. Piguillet is gespecialiseerd op het gebied van kanaalreiniging , coatingen en luchtkwaliteitsmetingen. Focusgebieden zijn de utiliteit, industrie, offshore en scheepvaart. Door de snelle groei van de onderneming had men behoefte aan nadere kennis op het gebied van de luchtbehandeling.

In overleg met de directie is een programma samengesteld van de te behandelen stof. In deze training zijn aspecten opgenomen, speciaal gericht op de werkzaamheden binnen het bedrijf. Hiervoor is o.a. uitleg gegeven over de diverse luchtbehandelingssystemen, details en componenten.

De training bestond uit vier avonden. Als onderlegger is gebruik gemaakt van het boek “Klimaatbeheersing deel 2 en Luchtbehandeling, ventilatie en koeling”, beide uitgegeven door Gawalo. Alle deelnemers ontvingen het complete boek met de behandelde lesstof. In de praktijk zal dit boek dienen als een uitgebreid naslagwerk. De training is door de deelnemers en directie van Piguillet positief ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*